Prijzenen voorwaarden
Opel Vivaro Combi

Verhuur Renault Trafic

In dit stijlvolle busje kunnen tot 8 personen op 3 zetelrijen samen met hun bagage in alle comfort worden meegevoerd. De brede schuifdeur en lage opstap bieden vlot toegang tot de heldere, ruime cabine met standaard panoramische beglazing die een uitstekend zicht rondom garandeert. Geluidsisolerende panelen en bekleding staan borg voor een laag geluidsniveau.


De veelzijdigheid van de Renault Trafic laat niets te wensen over –de flexibele zit- en laadcapaciteit staat borg voor een maximale functionaliteit terwijl de zit-/laadconfiguratie in enkele minuten kan worden aangepast zonder gereedschap.


In de meervoudig verstelbare bestuurderszetel van de Trafic voelt iedereen zich meteen thuis. Achter de voorzetels is er plaats voor 6 extra passagiers plus een nuttige laadruimte van 2,2 m³ in de versie met lange wielbasis.


Om de achterzetels nog beter toegankelijk te maken, kunnen de rugleuningen van de buitenste zitplaatsen op de middelste rij naar voren worden geklapt. Wanneer er meer laadruimte nodig is, kan de 3e zetelrij worden neergeklapt of verwijderd, waardoor de capaciteit toeneemt tot 3,1 m³ (korte wielbasis) of 4,1 m³ (lange wielbasis).


Door de 2e zetelrij te verwijderen, ontstaat een laadruimte van 5 m³ (korte wielbasis) of 5,9 m³ (lange wielbasis).


Achter de voorzetels of zitbank kan een optioneel veiligheidsnet worden bevestigd dat de inzittenden beschermt tegen losse lading.• 8 zitplaatsen

• 2e en 3e zetelrij uitneembaar

• Variabele laadruimte

• Normale of lange wielbasis

• Tweede schuifdeur verkrijgbaar

• Optioneel volledig bekleed interieur (lange wielbasis)Huurtarieven

Prijs:

  • voor een periode minder dan 7dagen: € 85,00 per dag

  • voor een periode meer dan 7dagen: € 75,00 per dag

    Kilometervergoeding (dag): 300 KM inbegrepen / Vergoeding per bijkomende KM € 0.15
    Kilometervergoeding (week): 2200 KM inbegrepen / Vergoeding per bijkomende KM € 0,10

Opmerking: Exclusief €750 borg.


Deze prijs omvat
:

  • 24u/24u pechverhelping binnen Europa

  • Winterpakket met winterbanden en sneeuwkettingen (tijdens winterperiode)

Belangrijkste voorwaarden:

1. De minibus is bij afhaling volgetankt en gepoetst en dient door de huurder ook zo terug afgeleverd te worden, zoniet worden de kosten voor brandstof en poetsen extra in rekening gebracht .

2. De reservatie is pas definitief na ondertekening van het contract en de betaling van een voorschot gelijk aan de helft van het totale huurbedrag. Bij afhaling dient het resterende bedrag + de waarborg van €750 betaald te worden.

3. Tankbeurten en eventuele verkeersboetes gedurende de huurperiode zijn ten laste van de huurder.


Bekijk hier onze volledige verhuurvoorwaarden